CUSTOM CYKLER

At få lavet et special fremstillet stel er noget som de fleste overhovedet ikke er klare over eksisterer som en mulighed. Det er en romantisk idé fra en forgangen tid. Men Ben og Ari er dog ikke newbies på dette område og har siden 2006 både bygget og designet hundredvis af unikke stel til kunder både i og ude fra landets grænser.

At få sig sin helt egen unikke ramme, tilpasset ned i den mindste detalje, at få indsigt i processen og mulighederne, og at møde mennesket bag værket, giver en helt anden og meget mere personlig tilknytning til sin cykel. At vælge en fuld custom bygget cykel er en ultimative erkendelse af kærligheden for den to-hjulede maskine.

SCROLL

BenBen_logo.png

UNIKUM

Når det kommer til custom byggede stel har vi ingen modeller. Vi bygger alle slags cykler i vores værksted i København: mountain bikes, gravel cykler, racercykler, cross cykler, bycykler, touring cykler og alt det som ligger midt imellem og uden for normal kategori.

 

Hver cykel er et unikum.

 

Vi bygger vores stel i både cromolybden og titanium. Vi benytter os af den seneste teknologi og de bedste råmaterialer. Vi bruger stålrør fra Columbus, Reynolds, Deddaciai og True Temper. Vores ramme dele er CNC fræset fra legendariske Paragon Machine Works.

Vi interviewer og bikefitter den enkelte kunde for at finde den absolut bedste cykel. Alle input bliver taget i betragtning. Det er en tidskrævende proces men resultatet bliver en cykel for livet!

 

Hvis du har lyst til at høre mere om muligheder og priser for en custom bygget cykel er du meget velkommen til at henvender dig til os pr telefon eller mail.   

RAMME FABRIKATION

1/1